3 tips om een bezoek aan een keukenzaak goed voor te bereiden

Het is eenvoudig om de showroom van een keukenzaak binnen te stappen maar daarna wordt het een ander verhaal. Er zijn genoeg keukens om naar te kijken maar het is lastig te bepalen wat de belangrijkste verschillen zijn, waar op gelet moet worden.

Met deze 3 tips wordt een bezoek aan de keukenwinkel niet alleen makkelijker, het wordt ook een stuk leuker!

Download de adviezen die wij geven via onze website. Daarin zijn verschillende materiaalsoorten te vinden met de diverse karakteristieken, pluspunten en minpunten. Dan wordt de zoektocht naar de juiste keuken een stuk eenvoudiger.
We bieden ook een “keuken kopen checklist” aan. Daarin staan alle belangrijke aandachtspunten op een rij. Door de hele rij systematisch af te lopen wordt er geen enkel aspect overgeslagen.
Bekijk alvorens een bezoek te brengen aan de winkel een aantal keukenzaken online. Bekijk referenties van projecten die reeds zijn gerealiseerd en laat het persoonlijke gevoel de keuze bepalen.
Met deze 3 tips wordt het bezoek aan de keukenzaak al een stuk overzichtelijker.

Dan zijn er nog enkele punten om ter plekke rekening mee te houden:

De keuken thuis heeft niet dezelfde verhoudingen als de keuken in de showroom. Houd daar rekening mee en wordt niet verliefd op een kookeiland als de keuken thuis 80 centimeter breed is.

Licht in de showroom staat niet gelijk aan licht in huis. Om de kleur juist in te schatten is het verstandig een deurtje met de gewenste kleur mee naar huis te nemen (eerst even vragen uiteraard!).

Een kopje koffie is lekker, een praatje maken is gezellig, maar uiteindelijk wordt er een keuze voor langere tijd gemaakt. Kies de keuken die bij u past en laat u goed adviseren