Berkers Keukens levert AEG

Berkers Keukens heeft een uitgebreide selectie van AEG-apparaten. AEG staat bekend om betrouwbare keukenapparatuur die lang meegaat. Of je nu een oven, kookplaat, vaatwasser, afzuigkap of koelkast zoekt, wij hebben wat je nodig hebt. Onze adviseurs helpen je graag met het vinden van de juiste apparatuur voor jouw keuken.

Waarom kiezen voor AEG?

AEG-apparaten maken het koken gemakkelijker dankzij slimme technologie en zijn een mooie toevoeging aan elke keuken. Of het nu gaat om een oven die zichzelf schoonmaakt of een kookplaat die snel opwarmt, AEG combineert gebruiksgemak met een strak design.

Kenmerken van AEG inbouwapparatuur

  • Betrouwbare prestaties en hoogwaardige kwaliteit
  • Innovatieve technologieën zoals zelfreinigende ovens en inductiekookplaten
  • Slimme functies die het koken en bakken vereenvoudigen
  • Tijdloos design dat in elke keuken past
  • Duurzaamheid, ontworpen om lang mee te gaan

Bezoek onze showroom

Kom eens langs in onze showroom om de AEG-apparaten in actie te zien. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen met het kiezen van de juiste apparatuur voor jouw keuken. We laten je graag zien hoe AEG het verschil kan maken in jouw dagelijkse kookervaring. Plan je bezoek en ontdek onze AEG-collectie.

AEG wijnkoeler

AEG vaatwasser met comfortlift

AEG oven van 90cm

AEG inbouwmagnetron

AEG Koffiezetapparaat met warmhoudlade

Apparatenset AEG

AEG inductiekookplaat

AEG gaskookplaat

AEG mat zwarte inductiekookplaat

Onze collectie

Neem contact met ons op

Aan het oriënteren voor een nieuwe keuken? Daar komt veel bij kijken. Kleuren, materialen, eigenschappen, inbouwapparatuur… Stel hier gerust je vraag. Onze adviseurs staan voor je klaar en komen er gauw bij je op terug.