Berkers keukens levert Quooker®

Een Quooker kraan is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Razendsnel kokend water voor een kop thee, om pasta te koken, of om groenten te blancheren – een Quooker maakt het allemaal direct mogelijk.

Onze vriendelijke adviseurs staan klaar om jou te helpen met het uitzoeken van de perfecte kraan. Kom langs voor inspiratie of maak een afspraak voor maatwerk advies.

Waarom kiezen voor Quooker®?

Een Quooker kraan is de ultieme combinatie van stijl en functionaliteit. Deze kranen zijn een lust voor het oog en maken je keukenleven ook een stuk makkelijker. Bespaar tijd, energie en water door precies die hoeveelheid te gebruiken die je nodig hebt. Het is gedaan met het wachten tot de waterkoker kookt of flessen water koud worden in de koelkast. Een Quooker geeft je direct kokend water en dat met een stijlvol design dat in elk interieur past.

Kenmerken van Quooker® kranen

  • Snel theezetten, pasta koken of groenten blancheren met direct kokend water uit je kraan
  • Gebruik alleen de hoeveelheid water en energie die je echt nodig hebt.
  • Keuze uit verschillende designs zoals de elegante Quooker Nordic of de veelzijdige Quooker Flex met uittrekbare slang.
  • Personaliseer je keuken met kranen in diverse kleuren van goud tot zwart.
  • Vervangt waterkokers en flessen bruiswater, wat ruimte in de keuken bespaart.

Bezoek onze showroom

Kom zelf de voordelen van een Quooker kraan ervaren in onze showroom. Of je nu een strakke, moderne look wilt of een klassieke touch, wij hebben de stijlen en kleuren die bij jouw keuken passen. Onze ervaren adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies en zorgen ervoor dat je de beste keuze maakt.

Plan je bezoek vandaag nog en ontdek hoe een Quooker jouw keuken aanvult.

Quooker met hendel aan bovenzijde

Quooker mat zwart met uittrekslang

Quooker mat zwart

Quooker mat zwart

Quooker zeeppomp

Quooker mat zwart

Quooker

Quooker met zeepppomp

Quooker met uittrekslang, chroom

Quooker met uittrekslang

Onze collectie

Neem contact met ons op

Aan het oriënteren voor een nieuwe keuken? Daar komt veel bij kijken. Kleuren, materialen, eigenschappen, inbouwapparatuur… Stel hier gerust je vraag. Onze adviseurs staan voor je klaar en komen er gauw bij je op terug.