Maar liefst 1500m²

Deurne

Breng een bezoek aan onze showroom in Deurne. Laat je inspireren op 1500m2 met de mooiste designs, trendy, landelijke en moderne keukens. Gewoon even rondkijken? Loop dan gerust even binnen. Heb je al gerichte vragen? Maak dan een afspraak met een van onze verkoopadviseurs. Zo hebben we alle tijd om je van goed advies te voorzien.

Geef bij het maken van een afspraak je voorkeur aan voor een datum- en tijdslot, dan doen wij ons best om daaraan tegemoet te komen. Soms bellen we nog even om dat samen af te stemmen. Je krijgt altijd een bevestiging van ons.

Openingstijden
maandag 09:00 tot 18:00 uur
dinsdag 09:00 tot 18:00 uur
woensdag 09:00 tot 18:00 uur
donderdag 09:00 tot 18:00 uur
vrijdag 09:00 tot 21:00 uur
zaterdag 09:30 tot 16:00 uur

Vul hier je gegevens in en maak een afspraak. We nemen snel contact met je op.

Een adviesgesprek inplannen

Maak telefonisch, via de mail of via het formulier een afspraak, bezoek onze showroom in Nuland en laat je inspireren door ons aanbod. Voor onze vestiging in Nuland is een afspraak verplicht. Wij maken dan voldoende tijd voor je vrij om je uitgebreid te kunnen informeren en adviseren. Via het onderstaande formulier kun je gemakkelijk en snel een afspraak maken waar en wanneer het je uitkomt. Wil je graag direct telefonisch een afspraak inplannen bel dan naar 0493 312570. Specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat voor je klaar.

Dit is niet onze online agenda, wij zullen je voorkeur invullen, indien mogelijk. Wij bellen je altijd op om een alternatieve datum en tijdstip te bepalen in overleg met je of sturen je een e-mailbericht ter bevestiging van de afspraak.

    Kies een vestiging: *

    DeurneDen BoschNuland