Stadse vibes

Den Bosch

Breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch. Binnenlopen mag altijd tijdens onze openingsuren. Heb je al concrete plannen en wil je vragen stellen of advies krijgen? Maak dan even een afspraak, onze verkoopadviseur reserveert dan ruim de tijd voor je.

In het contactformulier kun je een voorkeurdatum en tijd invullen. Soms kunnen we hier niet aan tegemoet komen, dan nemen we altijd even contact met je op. Na het maken van een afspraak krijg je altijd een bevestiging van ons.

In onze showroom in Den Bosch leveren we Keller en het exclusieve keukenmerk LEICHT. Met 90 jaar geschiedenis staat het Duitse merk synoniem voor hoogwaardige keukens. Ontdek zelf de superieure kwaliteit en tijdloze elegantie van het met LEICHT in onze showroom in Den Bosch.

Openingstijden
maandag 09:30 tot 17:30 uur
dinsdag 09:30 tot 17:30 uur
woensdag 09:30 tot 17:30 uur
donderdag 09:30 tot 17:30 uur
vrijdag 09:30 tot 21:00 uur
zaterdag 09:30 tot 16:00 uur

Een afspraak inplannen

Maak telefonisch, via de mail of via het formulier een afspraak, bezoek onze showroom in Nuland en laat je inspireren door ons aanbod. Voor onze vestiging in Nuland is een afspraak verplicht. Wij maken dan voldoende tijd voor je vrij om je uitgebreid te kunnen informeren en adviseren. Via het onderstaande formulier kun je gemakkelijk en snel een afspraak maken waar en wanneer het je uitkomt. Wil je graag direct telefonisch een afspraak inplannen bel dan naar 0493 312570. Specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat voor je klaar.

Dit is niet onze online agenda, wij zullen je voorkeur invullen, indien mogelijk. Wij bellen je altijd op om een alternatieve datum en tijdstip te bepalen in overleg met je of sturen je een e-mailbericht ter bevestiging van de afspraak.

    Kies een vestiging: *

    DeurneDen BoschNuland