Al 50 jaar lang dichtbij de beste keuken

Een keuken uitzoeken is niet eenvoudig, dat vraagt om aandacht. Bij Berkers weten we al vijftig jaar dat een mooi plaatje niet de exacte situatie bij jou thuis is. Je koopt geen keuken op basis van een plaatje. Maar omdat deze bij jou en je verwachting past. En het advies dat je gekregen hebt aanvoelt als maatwerk. 

Berkers staat en gaat voor de beste keuken. Daarom denken onze verkoopadviseurs niet in merken maar in wensen. Die vertalen we naar maatwerk, precies passend in de ruimte bij jou thuis. En als we eenmaal weten hoe de situatie en gedroomde keukenopstelling is, kijken we naar het beste passende merk. 

Die verbinding maken we bij Berkers als geen ander. Wij zorgen ervoor dat de specifieke eigenschappen van een merk, aansluiten bij jouw wens. Dan is het raak en komt dat mooie plaatje vanzelf.

Bij Berkers word je gehoord. En dat betekent dat het juiste advies bij jou in huis geplaatst wordt. Door onze eigen mensen, tot in detail voorbereid in onze eigen werkplaats. Allemaal vaklui, ervaren en trots op wat ze maken. Berkers is en komt altijd dichtbij.

Dichtbij de beste keuken

We snappen dat de aanschaf van een nieuwe keuken niet eenvoudig is. En als je je dan gaat oriënteren wordt het vaak niet makkelijker.

Vertel ons waar je aan denkt

Een keuken koop je niet zomaar. Het is een investering die jaren mee gaat. Daarom gaan er een aantal afspraken aan vooraf, zodat jij je echt goed kunt oriënteren op de mogelijkheden. Want dat zijn er nogal wat. Gelukkig hebben al onze adviseurs veel ervaring in de keukenbranche, zodat ze jou van het juiste advies kunnen voorzien.

Je oriënteert je op een nieuwe keuken en komt terecht in een wirwar aan mogelijkheden. Kleuren, structuren, merken, grepen, inbouwapparatuur… en dan hebben we het nog niet eens over de opstelling. Bij Berkers nemen we ruim de tijd om jouw wensen te bespreken.

Je hebt mogelijk al iets op het oog, maar voldoet dat ook aan jouw eisen? Moeten de fronten krasbestendig zijn, of liever hoogglans? Onze verkoopadviseurs luisteren naar jouw wens. Met hun jarenlange ervaring in de keukenbranche kennen ze de mogelijkheden als geen ander.

Wij nemen de tijd voor een grondig advies voor de beste keuken. Het gaat er niet om wat we allemaal hebben en kunnen. Veel belangrijker is dat we samen tot de beste keuken komen.

Wij hebben de tijd en het geduld

Bij de aanschaf van een nieuwe keuken komt veel kijken. Daarom plannen we voldoende afspraken in, zodat al jouw wensen en ideeën de ruimte krijgen. Tijdens een eerste adviesgesprek in onze showroom bekijk je de mogelijkheden. Misschien heb je al een moodboard gemaakt, of staat jouw droomkeuken in een van onze showrooms.

Eerst kijken we naar de ruimte bij jou thuis, welke wensen zijn er voor de indeling? Welke inbouwapparatuur moet er beslist in? Een vaatwasser, een stoomoven, misschien wel een Quooker.

Op basis daarvan maken we een eerste schetsontwerp, in onze showroom, live aan tafel. Natuurlijk bekijk je ook de proefopstellingen. Zo weet onze adviseur steeds beter wat je mooi vindt. Na het schetsontwerp volgt een bezoek aan onze colorstudio. Hier kijk je naar de kleurstellingen van de fronten en het blad.

Daarna ga jij naar huis zodat je het schetsontwerp kunt laten bezinken. Optioneel werken wij in de tussentijd aan een 3D tekening, zodat alles tot leven komt en jij precies weet wat je krijgt.

Tijdens de tweede afspraak komt jouw keuken tot leven in 3D. We zorgen dan ook dat de begroting klaar is. Vanaf dat moment gaan we finetunen. Dan is het aan jou. Toch een andere kleur fronten, keukenblad, greep of indeling? Jij kiest en we passen alles direct aan. Je gaat naar huis met de prijsopgave van jouw ideale keuken.

Berkers houdt van openheid, daarom zorgen we altijd voor een scherpe prijs. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Tijdens de laatste afspraak geven we er een klap op en plannen we direct een inmeetafspraak. Inmeten doen onze verkoopadviseurs zelf, zo zien we direct of er uitdagingen zijn die die we aan moeten passen in de tekening en offerte.

Je hebt er een klap op gegeven. Je handtekening gezet. Het grote verheugen op die nieuwe keuken kan beginnen. Hoe gaat het nu verder?

We hebben de kennis en het inzicht

Gefeliciteerd met de aankoop van je nieuwe keuken! Om alles goed te laten verlopen, van opdracht tot oplevering, plannen we een inmeetafspraak bij jou op locatie. Onze verkoopadviseur – met wie je het hele proces doorlopen hebt – komt de situatie ter plaatse persoonlijk bekijken en inmeten. Zo weten we vooraf wat ons te wachten staat. En jij ook.

Na het inmeten ligt de bal bij ons. Binnen 14 tot 16 weken plannen we een montageafspraak. Ook dat regelen we met een team van ervaren vakmonteurs. De montagetijd varieert, maar duurt meestal tussen de twee en vier dagen. Indien gewenst sluiten we je keuken kookklaar aan zodat je er direct gebruik van kunt maken!

Onze klanten geven ons een 4.4 / 5 op basis van 439 reviews

Klantreviews

“Berkers heeft ons geweldig geholpen bij het kiezen van onze keuken. Ruud gaf eerlijke prijzen, geen druk en leverde vakmanschap, met oog voor detail tot het laatste moment. Een aanrader!”
Martin en Esther – Vestiging Den Bosch
“Berkers Keukens Den Bosch heeft naast vriendelijk vakpersoneel veel aandacht voor de klantwens. Ze leveren kwaliteit in advies, montage en de keuken zelf. We zijn heel blij met het prachtige eindresultaat met veel gebruiksgemak!”
Liesbeth – Vestiging Den Bosch
“Wij zijn zeer tevreden over Berkers Keukens Den Bosch. In de showroom werden we goed te woord gestaan, geen gladde verkopers maar vakmensen die weten waarover ze praten. De plaatsing is goed verzorgd en we zijn heel tevreden over de keuken en de apparatuur.”
Silvia en Peter – Vestiging Den Bosch
“Bij Berkers Keukens in Deurne werden we hartelijk ontvangen en deskundig geadviseerd door Robbin. Het hele proces, van keuze tot installatie, verliep vlekkeloos en de keuken is een lust voor het oog!”
Ellen – Vestiging Deurne
“Bij Berkers Keukens werden we professioneel geadviseerd en de keuken werd vakkundig geplaatst, een topbedrijf! Samenwerking met aannemersbedrijf Steijlen verliep ook uitstekend, beide bedrijven zijn een aanrader.”
Henk – Vestiging Deurne
“Bij Berkers Keukens word je van begin tot eind uitstekend begeleid en geadviseerd. Dank aan het hele team voor jullie inzet, enthousiasme en vakmanschap!”
Paul – Vestiging Den Bosch
“In 2022 kocht ik een woning met een Keller keuken die beschadigd was. Berkers Keukens verving deuren en ladenfronten onder de nog lopende garantie. Erg blij met hoe ze deze klacht hebben opgepakt en afgehandeld!”
Frits – Vestiging Deurne
“We kochten een keuken bij Berkers Keukens in Den Bosch. In de mooie showroom nam Ruud ruim de tijd om alles met ons door te nemen. Goede communicatie over de planning, ook het plaatsen van de keuken gebeurde zeer zorgvuldig en secuur. Zeer tevreden over Berkers Keukens en daarom zeer aan te bevelen.”
Jeroen – Vestiging Den Bosch