Samenwerking met bouwbedrijven en projectontwikkelaars

Begeleiding en advies van projectbouw.

Elk project, maar ook elke huurder of koper is anders, dit blijft dus altijd maatwerk. Vertel ons wat je denkt en wat je wensen zijn, in combinatie met onze expertise zorgt dit voor de beste keuken, ook voor elk project.

We staan voor je klaar

Een extra motivatie en een hele zorg minder

In de afgelopen 50 jaar hebben wij heel veel ervaring opgedaan met betrekking tot projectbouw, we zijn gespecialiseerd in de begeleiding en uitwerking binnen het gehele traject. We onderhouden contacten met verschillende aannemers en vinden de afwisseling tussen verschillende locaties en omvang van projecten echt een meerwaarde. Van zorginstellingen, stads villa’s tot starterswoningen, van nieuwbouw tot renovatie en van kleine tot grootschalige projecten wij denken graag mee.

Het traject start vaak vanuit een eerste aanvraag of contact met de aannemer, we denken dan graag mee in een eerste invulling, soms vanuit een bezoek aan de locatie in andere gevallen vanuit toegezonden informatie.

In een later stadium werken wij eventueel (digitale) brochures uit, welke voor de toekomstige bewoners direct wat meer informatie verschaffen over wie wij zijn, welke afspraken er zijn gemaakt en wat eventuele mogelijkheden voor de invulling van de keuken kunnen zijn.

Gedurende de looptijd van de bouw onderhouden wij contacten met de aannemer, wij maken en delen de technische tekeningen, houden de oplevering in de gaten en stemmen het inmeten en de controle van het leidingwerk direct af. Ontzorgen van de bewoner is voor ons van groot belang, er komt immers heel veel kijken bij de bouw of verbouw van een woning.

Onze voordelen

Begeleiding projectbouw

We hebben de tijd en het geduld

Bij de aanschaf van een nieuwe keuken komt veel kijken. Daarom plannen we voldoende afspraken in, zodat al jouw wensen en ideeën de ruimte krijgen. Tijdens een eerste adviesgesprek in onze showroom bekijk je de mogelijkheden. Misschien heb je al een moodboard gemaakt, of staat jouw droomkeuken in een van onze showrooms

Eerst kijken we naar de ruimte bij jou thuis, welke wensen zijn er voor de indeling? Welke inbouwapparatuur moet er beslist in? Een vaatwasser, een stoomoven, misschien wel een Quooker

>Op basis daarvan maken we een eerste schetsontwerp, in onze showroom, live aan tafel. Natuurlijk bekijk je ook de proefopstellingen. Zo weet onze adviseur steeds beter wat je mooi vindt. Na het schetsontwerp volgt een bezoek aan onze colorstudio. Hier kijk je naar de kleurstellingen van de fronten en het blad.

Daarna ga jij naar huis zodat je het schetsontwerp kunt laten bezinken. Optioneel werken wij in de tussentijd aan een 3D tekening, zodat alles tot leven komt en jij precies weet wat je krijgt.

Tijdens de tweede afspraak komt jouw keuken tot leven in 3D. We zorgen dan ook dat de begroting klaar is. Vanaf dat moment gaan we finetunen. Dan is het aan jou. Toch een andere kleur fronten, keukenblad, greep of indeling? Jij kiest en we passen alles direct aan. Je gaat naar huis met de prijsopgave van jouw ideale keuken.

Berkers houdt van openheid, daarom zorgen we altijd voor een scherpe prijs. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Tijdens de laatste afspraak geven we er een klap op en plannen we direct een inmeet- en montageafspraak. Inmeten doen onze verkoopadviseurs zelf, zo zien we direct of er uitdagingen zijn die die we aan moeten passen in de tekening en offerte.

Na het inmeten ligt de bal bij ons. Binnen 14 tot 16 weken plannen we een montageafspraak. Ook dat regelen we met een team van vakmonteurs. De montagetijd varieert, maar duurt meestal tussen de 2 en 4 dagen.

Standaard 5 jaar garantie bij aankoop van een complete keuken

Bij aankoop van een keuken bij Berkers Keukens krijg je altijd vijf jaar volledige garantie. Zo kun je zonder zorgen genieten van je nieuwe keuken. Van het keukenblad tot de inbouwapparatuur, elk onderdeel van je keuken is gedekt. Wij bieden garantie op de kwaliteit van de materialen en het vakmanschap, wat betekent dat eventuele defecten binnen de garantieperiode kosteloos worden verholpen. Hiervoor zijn we aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW-erkend). Dat betekent dat we algemene voorwaarden hanteren die jou als klant extra goed beschermen.

Je betaalt bij ons veilig via SAFE-betalen

Een aanbetaling is een noodzakelijk onderdeel van het aankoopproces. Niet alleen om onszelf te beschermen, maar ook de aankoop van jouw keuken. Voor de betalingen werkt Berkers keukens met SAFE. Bij dit systeem betaal je 15% aan na een getekende opdracht. De resterende 85% moet voor levering op de SAFE rekening staan; wij hebben dan geen toegang tot dit geld. Na levering van de keuken bevestigen wij dit in het betaalsysteem, waarna je een verificatiemail ontvangt. Je hebt dan nog vier dagen om eventuele problemen te melden. Zonder melding wordt het volledige bedrag automatisch na vier dagen overgemaakt. Bij klachten houdt SAFE 10% van het totaalbedrag achter tot de kwestie is opgelost. Weinig financieel risico dus.