Technische overwegingen bij aankoop van een keuken

Voordat de keuken van de showroom in een woning staat moet er veel werk verricht worden. Naast de kasten en laden spelen er veel technische aspecten een rol. Het is mogelijk om alles zelf te regelen, of althans te proberen.

In praktijk kan uitbesteden vaak sneller resultaat bieden en ook kosten besparen. Welke zaken zijn belangrijk om te weten op het gebied van techniek als er een keuken geplaatst wordt?

Technische keuken tekening
Stroom, gas en water. Dat zijn de belangrijke drie elementen in iedere keuken. Bij vrijwel elke woning lopen de leidingen anders. Daarom stellen wij een technische tekening samen voor de uitvoerenden. Loodgieters en elektriciens zijn vakmensen met verschillende disciplines die op verschillende momenten hun werkzaamheden uitvoeren. Door vooraf een duidelijke technische tekening te maken kunnen zij doelgericht aan de slag zonder onaangename verrassingen.

Stukadoor en schilder
Als de leidingen netjes lopen en perfect aansluiten bij de keuken zullen er ook wat stukadoor werkzaamheden en schilder werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. U kunt dit zelf doen maar wij hebben onze vakmensen voor u klaar staan en kunnen u dus indien gewenst volledig ontzorgen.

Doe het zelf (met een beetje hulp)
Voor de handige doe-het-zelver kunnen we technische tekeningen opstellen. Zo kan u zelf doelgericht aan de slag met de constructie van de keuken. Toch liever uitbesteden. Wij staan voor u klaar om de zaken van A tot Z regelen, van sloop tot koop.