Welk merk keuken moet u kiezen?

Bij de aanschaf voor een auto, of bij kleding wordt vaak als eerste gekeken naar het merk. Een merk staat vaak garant voor een bepaalde kwaliteit, of een ontwerp met karakter. Ook bij de aanschaf van een keuken is het merk van belang. Het is waarschijnlijk dat u deze merken niet elke dag zult horen, maar ze maken wel degelijk een verschil.

Duitse degelijkheid of Italiaans Design
Jazeker, ook bij keukens staan Duitsland en Italië hoog aangeschreven, en de verschillende karaktertrekken van deze culturen komen ook zeker terug in het ontwerp. Duitse keukens zijn zoals te verwachten zeer functioneel met hoogwaardige technologie waarmee een strak en vaak modern design gecombineerd wordt met degelijkheid.

De Italianen houden van eten én van design, dat zie je terug in keukens van Italiaanse makelij. Een Italiaanse keuken is gemaakt om in te koken met plezier en stijl. Moderne vormgeving komt samen met een snufje nostalgie, je wilt meteen aan de slag om een heerlijke maaltijd te bereiden.

Ongeacht voor welke type keuken u kiest, bij ons staat kwaliteit voorop. Dat is terug te zien aan onze garantievoorwaarden en onze geroemde service. Wij kiezen voor metalen laden, stevige kasten en een zichtbaar onberispelijke kwaliteit.

Wij laten u graag in onze showroom de verschillen tussen alle merken zien. Wilt u zich graag vooraf goed voorbereiden? Klik dan hier om ons gratis keukenadvies te ontvangen