Keukens in Horst

Berkers keukens levert de mooiste keukens, ook in Horst en omstreken!  Al meer dan 50 jaar voorzien wij onze klanten van complete, duurzame en degelijke keukens. In onze showroom, van maar liefst 1500 m2, laten wij u graag al onze mogelijkheden zien. Berkers keukens heeft keukens voor ieder budget en levert keuken in allerlei soorten, zoals landelijke keukens, design keukens, greeploze keukens, tijdloze keukens en maatwerk keukens.

Wij maken voor u, geheel vrijblijvend, een 3D-ontwerp van uw toekomstige keuken zodat u vooraf een duidelijk beeld krijgt van hoe uw keuken eruit komt te zien. Indien gewenst kunnen wij dit ontwerp zelfs op groot scherm bij ons in de showroom aan u presenteren. Na de presentatie van het ontwerp, ontvangt u van ons direct een duidelijke, heldere offerte met een scherpe netto prijs.

Heeft u geen tijd om naar de showroom te komen?

Dan is het natuurlijk mogelijk dat een van onze adviseurs bij u thuis aan de keukentafel aanschuift. Kunt u wel naar de showroom komen maar helaas niet overdag? Dan kunnen we u ook in de avonduren helpen. Klik hier om online een afspraak (zowel overdag, in de avonduren als bij u thuis) in te plannen met een van onze adviseurs.

Wij regelen alles voor u

Wij ontwerpen en monteren niet alleen uw keuken, wij ontzorgen u, en wel van A tot Z. Wij verzorgen namelijk, indien gewenst, de loodgieter, elektriciën, stucadoor en schilder. Daarbij zorgen wij ook voor de planning van deze personen. 
U hoeft nergens meer naar om te kijken. Dit doen wij al meer dan 50 jaar, ook bij u in Horst.

Waarom Berkers keukens

Veilig: betalen via SAFE betalen

Zeker: 5 jaar volledige garantie, Gratis nastelbeurt na 4,5 jaar.

Duidelijk: direct een eerlijke en netto prijs.

Kwaliteit: al 12 jaar het kwaliteitskeurmerk.

Betrouwbaar: al 50 jaar een vertrouwd adres in uw regio.

Berkers keukens renoveert de mooiste keukens, ook in Horst

Wij kunnen uw keuken moderniseren en weer jaren mee laten gaan door bijvoorbeeld fronten, handgrepen, het werkblad, de spoelbak, de kraan en inbouwapparatuur te vervangen. Dit kan vaak voor een veel lagere prijs dan die van een nieuwe keuken. Uw keuken uit Horst wordt weer de mooiste, als u deze laat renoveren door Berkers keukens!

Wij kunnen uw keuken moderniseren en weer jaren mee laten gaan door bijvoorbeeld fronten, handgrepen, het werkblad, de spoelbak, de kraan en inbouwapparatuur te vervangen. Dit kan vaak voor een veel lagere prijs dan die van een nieuwe keuken. Uw Eindhovense keuken wordt weer de mooiste, als u deze laat renoveren door Berkers keukens!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor een nieuwe keuken of wilt u graag uw keuken renoveren vraag dan hier ons gratis keuken ideeënboek aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs.