Opdrachtgever en ontwikkelaar: BOTS bouwgroep

Deurne 37/20 woningen De Spinnerij (koop/huur)

Op de plaats waar voorheen een textielfabriek heeft gestaan aan het spoor, worden in totaal 57 nieuwbouwwoningen gerealiseerd onder de naam ‘De Spinnerij’. Het plan omvat 37 koopwoningen en 20 huurwoningen. Er worden drie blokken met totaal 17 geschakelde woningen gecreëerd. Daarnaast komt er een nieuw aan te leggen straat waaraan nogmaals drie blokken worden voorzien van 20 geschakelde woningen en 20 beneden-bovenwoningen. Deze beneden-bovenwoningen worden gerealiseerd voor Woningbouwvereniging BOW. De verhuur verloopt via hen. Alle verkoopwoningen zijn voorzien van een berging in de achtertuin en een eigen achterom.
Er zijn diverse opties mogelijk, zodat iedereen een huis naar eigen wens kan realiseren.
De woningen voldoen aan alle eisen van het Bouwbesluit en worden zeer duurzaam en energiezuinig gebouwd. Klaar voor de toekomst! In de groene middenzone van het plan worden de huidige speelvoorzieningen weer teruggeplaatst, zodat ook de jeugd een fijne speelplek dicht bij huis heeft.

Op deze plek zijn nieuwbouwwoningen gerealiseerd door BOTS bouw, Keukencentrum Berkers mag de keukens leveren van dit project.